GoMaxx247 Webshop          SlimeRepair.com          Alcar 3D configurator          Autolampconfigurator          Olieconfigurator          Motip autokleurkiezer          Sicustar slotbouten          Velginfo
Welkom bij GoMaxx.com - De Online Autoshop
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Slime 26 x 1 3/8 Fiets binnenband Zoom

Slime 26 x 1 3/8 Fiets binnenband

Wees de eerste om dit product te waarderen

Art.nr.: 111800320
Slime binnenband voor uw fiets met Dunlop ventiel.De binnenband is reeds gevuld met Slime, waardoor u nooit meer lek rijdt.
€ 13,00 € 5,00
Product Omschrijving

  Details

  Slime binnenband voor uw fiets met Dunlop ventiel.De binnenband is reeds gevuld met Slime, waardoor u nooit meer lek rijdt.  Wat is SLiME? Er is voor het eerst een serieuze oplossing voor het snel en eenvoudig repareren van een lekke autoband onderweg zonder dat de band hier op de lange duur slechter van wordt. Met de geleiachtige vloeistof kunnen automobilisten onderweg binnen een paar minuten gaten tot 6 millimeter in het loopvlak van de autoband dichten. In de SLiME reparatieset zit een handzame compressor waarmee de band vervolgens binnen enkele minuten kan worden opgepompt zodat de automobilist de relatief gevaarlijke verkeerssituatie langs de kant van de weg kan verlaten.

  De vloeistof is na gebruik eenvoudig uit de band te verwijderen zonder sporen na te laten. Hierdoor is de kans op beschadigingen praktisch nul. Dit is een duidelijk onderscheid tussen SLiME en andere sneloplossingen. In tegenstelling tot SLiME bevatten deze namelijk schuim of latex waardoor de bandenconditie doorgaans van binnenuit verslechtert en de band niet langer bruikbaar is. De SLiME Reparatieset neemt niet veel ruimte in. Het heeft met de afmetingen van 23 cm bij 18 cm de omvang van een doorsnee toilettas. “SLiME maakt mensen blij” “Lekke banden zijn aan de orde van de dag en zeker in de vakantie wanneer veel mensen met de auto lange afstanden afleggen, is de kans op een lekke band groot. Volgens de ANWB staan banden en wielen in de top vijf als het gaat om redenen waarom mensen onderweg stranden. Velen zijn in dat geval momenteel volstrekt afhankelijk van de komst van een pechhulpdienst voordat ze weer op weg kunnen. Een slechte zaak want dan staat de automobilist onnodig lang aan extra gevaren bloot gesteld langs de kant van de weg en verder wil je gewoon zo snel mogelijk en zo veilig mogelijk op je vakantieadres aankomen. Uit Europees onderzoek blijkt verder overigens ook nog dat er een grote behoefte is aan een andere oplossing voor het reservewiel. Kortom, SLiME maakt veel mensen blij .”  3VO voorstander van een zo kort mogelijk gebruik van de vluchtstrook3VO directeur, J. Goos: “Elke minuut dat de automobilist onnodig op de vluchtstrook staat, maakt de kans op ongevallen groter. We zijn dan ook erg blij met producten die zorgen dat automobilisten sneller weer veilig aan het verkeer kunnen deelnemen, waardoor de verkeersveiligheid wordt bevorderd.” 

  De werking van SLiME

  SLiME is een geleiachtige vloeistof die bestaat uit een combinatie van vezels en bindmiddelen zonder latex. De SLiME Reparatieset bestaat uit een ventielverwijderaar, knijpfles en compressor. Na verwijdering van het ventiel kan de fles helemaal leeggemaakt worden. De gelei werkt direct als de band met het lek naar beneden staat en het gat dus direct gevuld wordt. De SLiME dekt gaten tot 6mm volledig af. Met behulp van de compressor die gevoed wordt via de aansteker wordt de band opgepompt, waarna de automobilist weer verder kan. Tijdens het rijden wordt de rest van de vloeistof over de gehele binnenkant van de band verspreid, waarmee het een extra bescherming geeft en de band stabiel blijft. Omdat het om een tijdelijke oplossing gaat moet de band wel binnen enkele dagen gerepareerd worden. De vloeistof laat echter geen sporen achter, in tegenstelling tot producten met Latex en of schuim. De band wordt er dus niet minder van.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Merk / Fabrikant Universeel
  EAN Nee
Product's Review

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Slime 26 x 1 3/8 Fiets binnenband

Productlabels

  Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

CMS tab